Η εταιρεία μας


Η εταιρεία LanSoft ιδρύθηκε το 2005, από νέους ανθρώπους, επαγγελματίες της πληροφορικής που διαθέτουν πολυετή πείρα στην ανάπτυξη εφαρμογών.


H LanSoft αναλαμβάνει τo σχεδιασμό, την ανάπτυξη λογισμικού, την εγκατάσταση και την εκπαίδευση σε προϊόντα Lansa. Φιλοσοφία της εταιρείας αποτελεί η συνολική υποστήριξη των πελατών της, η υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία των προϊόντων της και η συνεχής εξέλιξη και προσαρμογή της στις νέες τεχνολογίες.


Με τη διαρκώς αναβαθμιζόμενη επιστημονική κατάρτιση του στελεχιακού της δυναμικού, την ολοκληρωμένη γνώση των αναγκών και απαιτήσεων της αγοράς, το σεβασμό και την πλήρη υποστήριξη του κάθε πελάτη, η εταιρεία ανταποκρίνεται πάντοτε με επιτυχία στις προκλήσεις της σύγχρονης πραγματικότητας ολοκληρώνοντας γρήγορα και υπεύθυνα τα έργα ανάπτυξης λογισμικού που αναλαμβάνει.


H LanSoft συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές προϊόντων και λύσεων πληροφορικής (LANSA). Χρησιμοποιούνται προηγμένα εργαλεία ανάλυσης σχεδιασμού και υλοποίησης λογισμικού και αξιοποιούνται πλήρως τόσο οι σύγχρονες τεχνολογίες όσο και οι εξελίξεις της τεχνολογίας σε θέματα αιχμής.